GoExtreme

HOTELL

Etter en lang dag med snøscooter, fisking, jakt eller turer er det viktig å få en god natts søvn. Sentralt i Hattfjelldal har vi hotell akkurat for dette.

HOTELL

Etter en lang dag med snøscooter kjøring, fisking, jakt eller turer er det viktig å få en god natts søvn. Dette kan vi tilby. Sentralt i Hattfjelldal har vi hotell akkurat for dette.

SNØSCOOTER

På Hattfjelldal Hotell kan du leie snøscooter og kjøreutstyr, for å benytte deg av det unike løypenettet vi har på Helgeland. Besøk de over 2000 majestetiske fiskevannene som Hattfjelldal kan tilby, eller kjør opp høyden til de flotteste utkikkspunktene, som Hatten, Kjerringvatnet (tinden) eller Jamtfjellet.

SNØSCOOTER

På Hattfjelldal Hotell kan du leie snøscooter, kjøreutstyr og benytte deg av det fantastiske løype nettet som vi har på Helgeland. Ta deg selv og reisefølget med til de fantastiske fiskevann som Hattfjelldal har over 2000 av. Kjøre opp høyden til de flotteste utkikkspunktene, for eksempel opp løypen til Hatten, Kjerringvatnet (tinden) eller Jamtfjellet.

FISKING

Hattfjelldal er en meget bra kommune for innlandsfiske og både røya og ørreten holder god kvalitet.

Ler mer for forslag om fiskeplasser og mer informasjon 

JAKT

Vi tilbyr jakt på rype og skogsfugl. Det kan også jaktes på andre arter som f.eks. rugde, ender, gås og trost. Det er også mulighet for å jakte på storvilt som for eksempel elg.

OPPDAG

Oppdag Norge som aldri før. Gå på turer i store daler, mektige fjell, ville forhold og generelt en fantastisk natur.

FISKING

Hattfjelldal er perfekt for innlandsfiske, og både røya og ørreten holder meget god kvalitet.

Ler mer for forslag om fiskeplasser og mer informasjon 

JAKT

Vi tilbyr jakt på rype og skogsfugl. Det kan også jaktes på andre arter som rugde, ender, gås og trost – eller storvilt som for eksempel elg.

OPPDAG

Oppdag Norge som aldri før. Gå på turer i fantastisk natur – i store daler, mektige fjell og ville forhold.